Gardiner er en speciel stil

på gardinbus egen hjemmeside

Måske har du købt et hjem med et allerede eksisterende, grønmurerede værelse, og du overvejer kompatible gardinvalg, før du maler væggen om igen. Eller omvendt kan grøn være din yndlingsfarve, og du vil blot udforske en række muligheder for at sikre, at dit gardinvalg accentuerer dine vægge. Green tilbyder et bredere visuelle område end de fleste nuancer, der viser divergerende effekter afhængigt af om grønne er varm eller cool. Da varme og kølige greens har sådanne karakteristiske egenskaber, er en god måde at vælge en behagelig gardinfarve på et grønt muret rum at afgøre, om dine vægge er varmgrønne eller kølige grønne, og beslut om, om du foretrækker højt kontrastdrama, on-tone subtilitet eller noget imellem.

Medium varmgrønne vægge

Spænder fra sollys, græsklædte gulgrønt til mørke oliven, varmgrøn er en trøstende farve, fuld af konnotationer med natur og forår. Hvis dit værelse har intense, varmgrønne vægge, kan du temperere farven ved at tilføje kuglegrå gardiner, som har en komplementær rød undertone. Ved høj kontrast skal du overveje mønstrede hvide gardiner med armygrønnes farvehjul modsat: magenta. Gardin mønstre med nært supplerer, såsom lavendel og orange giver næsten lige drama, mens lysebrune og gule resulterer i en jordisk fornemmelse. Tone-on-tone kan gøres med mellemstore varmgrønne, men et hvidt og varmgrønt mønster kan være det bedste valg.

Gardiner er gode at have til forskellige ting.

Lysere varmgrønne vægge har et nyt udseende, når de parres med hvide gardiner i lavendel eller orange mønstre, men blå mønstre virker også. Mens komplementer er de samme for begge grønne toner, kan lys varmegrøn bedre passe til mørkegrønne gardiner – både mørk kold teal og varm mørk oliven. Lys varmegrøn giver også en af ​​de bedste muligheder for at opnå delikate – og samtidig – livlige tone-på-tone effekter ved at vælge gardiner af samme farve og tone med kontrasterende teksturer. Mørke olivenvægge drager fordel af lysende tilsætninger, såsom gardiner i silkeagtig fersken, laks, lysorange-brun, lysegrønne, lyse varmegråder og, for maksimal farvekontrast, kølige pinks.

Mellemstore grønne vægge

Mørkere aquas falder ind i kategorien af ​​medium cool-greens. Mens varmgrønne har gule undertoner, der fremmer jordbundne farvekombinationer, har kølige greens blå undertoner, hvilket giver mulighed for at skabe et akvatisk udseende ved at tilføje ultramarine blå og hvid. For større farvekontrast skal du bruge hvide mønstrede gardiner i københavn med et komplement, som rødt eller næsten komplementære, såsom orange og violet. Cool greens vægge, herunder medium aqua, giver også en chance for at bruge koral, en nutidig fashionabel farve. Mange gardinmønstre med fersken, orangebrune, rødbrune og mellemstore varmegrå gør det også godt.

Hvad går grønne vægge godt sammen med

Lys og mørk kølig-grønne vægge

Lyset køligt grønt, undertiden kaldet mintgrøn, kan parres med mørke og mellemstore varme grå gardiner til en sofistikeret sammenstilling af neutrale og pastel. Gardiner med et rødbrunt mønster kan også fungere, og da orange er et nært supplement af cool-green, giver orange-brown også en anden mulighed. Orange-rød komplet supplerer mintgrøn, og koral nyder det også. Mørke, kølige grønne vægge kontraster godt med fersken, laks, varme appelsiner og lyse orangebrune. Overvej også lys varmegrå, som giver tonal kontrast og en komplementær rød undertone. Se mere på gardinbus egen hjemmeside