Hvad skal du leje af varevogne

lej en varevogn middelfart

Hvad du behøver at vide om 12-passager varevogn udlejning

Er du og din familie nogle der tager på en biltur eller skal du leje en varebil fra lufthavnen til din ferie? Der vil ikke være mere skævt over ben rummet med en 12-passagervogn. Hvis du har brug for en lille ekstra bagage kapacitet eller plads til længere ture med store vennegrupper, kan denne model af leje varevogne være lige hvad du leder efter. Se vores leje varevogn FAQs og reserver dig i dag.

Hvorfor leje en 12-passagervogn?

Hvis du og din rejsepartner ønsker at rejse i komfort og stil og stadig har masser af plads til din bagage, er en 12-passagerservic perfekt til dig. Uanset om det er en camping eller skitur med kolleger eller venner, vil du og alt dit udstyr passe komfortabelt ind i et af disse bekvemme køretøjer.

Nogle af de køretøjer, der kunne komme i vejen, er:

• Ford Transit

• Nissan NV 3500

• Sprinter

• Chevrolet Express og andre lignende.

Hvordan kan jeg lej en varevogn middelfart?

Den bedste måde at få en god pris på en udlejningsbil er at:

Find den rigtige varevogn til dit behov

– Sammenlign priser for at sikre, at du får den bedste pris

– Undgå at vælge lufthavn steder, da dette vil gøre din leje pricier!

– Være informeret om, hvad du gør og ikke har brug for fra en leje (hvor meget kilometertal og brændstof tror du skal bruge?)

– Book på forhånd, eller så tidligt som muligt, for at få de billigste priser.

Hvor gammel skal jeg være at leje en varebil?

Nogle virksomheder kræver, at føreren af ​​leje varevogne er mellem 25 og 65 år. Imidlertid varierer aldersrestriktionerne med biludlejningsfirma såvel som biltype (for eksempel kan der være en grænse for størrelsen på det køretøj du er tilladt at leje). Kører under eller over aldersbegrænsningen kan få lov til at leje et køretøj, men det kan være nødvendigt at betale et ekstra gebyr eller købe ekstra forsikring.

Har jeg brug for forsikring for at leje en passagervogn?

Ja. Biludlejningsfirmaer skal sørge for, at biludlejning er forsikret, før føreren går ud på vejen. Uden for USA, hvis det købte produkt ikke inkluderer forsikring, vil biludlejningsfirmaet anmode om bevis for dækning eller anmode om, at kunden køber forsikring fra dem. Når du lejer et køretøj i nogle lande, som f.eks. Mexico og Cuba, skal du huske på, at du skal købe ekstra lokalforsikring.

I USA kan førerens egen bilforsikring eller kreditkortforsikring være tilstrækkelig. De satser, der vises på den amerikanske hjemmeside, inkluderer ikke forsikring, men som amerikansk statsborger kan du også købe forsikring ved kassen.

Glem ikke at kontrollere biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser, når du foretager din reservation!

Hvad skal jeg medbringe, når jeg henter en lejet varebil?

Når du ankommer til afhentning af din leje, skal du huske at medbringe dit kørekort, forsikring og betalingsformen accepteret af biludlejningsfirmaet i den primære chaufførs navn. Der kan også kræves yderligere bevis for identifikation eller andre dokumenter af biludlejningsfirmaet, så det er altid bedst at kontrollere biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser.

 

Er det muligt at leje en 12-personers varevogn?

Ja, en-vejs varevogn udlejning er til rådighed. Alt du skal gøre er at vælge fra vores udlejningssteder og angive afhentnings- og fravalgspunkterne, når du foretager din reservation. Bemærk dog, at restriktioner og ekstra gebyrer kan gælde, og grænseoverskridende envejsleje er muligvis ikke tilladt, så sørg for at kontakte biludlejningsfirmaet for at bestemme muligheden for og omkostningerne ved at returnere køretøjet til et andet sted.

Hvilken brændstofpolitik er tilgængelig for en varebil?

Med en fuld-til-fuld brændstofpolitik vil du sætte dig i din bil med en fuld tank, så vær venlig at udfylde den inden du returnerer den for at undgå eventuelle ekstra omkostninger.

Skal jeg få ubegrænset kilometer i en varebil?

De fleste af de noterede priser inkluderer ubegrænset kilometer, men lokale lejere kan have kilometerbegrænsninger, så tjek på forhånd!

Når jeg lejer en 12-personbil, kan jeg bruge et betalingskort?

Vi anbefaler, at du altid bruger et kreditkort, når du foretager en reservation, da betalingskort ikke er almindeligt accepteret. Nogle udlejningsvirksomheder i USA vil acceptere et betalingskort, selvom de måske kræver yderligere former for identifikation.

Bemærk venligst at kontanter, forudbetalt kort og gavekort ikke accepteres for nogen reservationstype.

Hvilke slags varevogn huslejer er derude?